Presentkort - Prova på att flyga!

Flygtur

Om du vill ge bort något riktigt speciellt vid exempelvis en födelsedag, svensexa eller möhippa, bjud då på en möjlighet att spaka själv i ett flygplan!

Vi har presentkort som gäller under ett år, och innehavaren kan i stor utsträckning själv välja när han/hon vill utnyttja det, under förutsättning att vädret är bra.

Flygtiden är ca 30 minuter eller ca 60 minuter beroende på vilket presentkort du väljer och du flyger tillsammans med en erfaren pilot från Blekinge Flygklubb.

Provlektion

Är du, eller någon i din närhet, intresserad av att ta ett flygcertifikat men vill prova på hur det är att ta lektioner först? Beställ då en provlektion.

Den som flyger gör det då i vänstersits tillsammans med en utbildad flyglärarare och flygningen är upplagd som ett skolpass kan se ut.

Väljer du att påbörja din utbildning hos Blekinge Flygklubb kan du tillgodoräkna dig denna flygtid i din kommande utbildning.

Beställning

Du beställer presentkortet genom att välja den typ du vill köpa nedan och följa instruktionerna. Du kan bara betala med Swish.

Presentkortet skickas till dig via e-post direkt efter genomförd Swish-betalning. Det är inte personligt, så vi behöver inte veta namnet på den som ska nyttja det.

Vanliga frågor om presentkort

Villkor

  • Presentkortet gäller under ett år från utfärdandedatum.
  • Presentkortet levereras digitalt till dig (som en PDF-fil) och omfattas därför inte av distansavtalslagen. Genom din inbetalning accepterar du att ångerrätten inte gäller.
  • Om ditt presentkort närmar sig datum för utgång, men ännu inte gått ut, kan du mot en administrativ avgift på 250 kr förlänga giltighetstiden med 6 månader. Kontakta oss för mer information.
  • Presentkort vars giltighetstid har gått ut förfaller och kan inte förlängas eller förnyas.

Välj ditt presentkort

Alla priser är i svenska kronor. Blekinge Flygklubb är en momsbefriad organisation, så våra priser omfattas inte av mervärdesskatt. Vårt organisationsnummer är 835600-0144.

Klicka på det alternativ du vill ha. Du kan välja mellan 2-sitsiga och 4-sitsiga flygplan. Läs mer om dem på vår flygplanssida.

Typ Pris Kommentar
Provlektion 45 minuter 2 sits 1700 Flygning med flyginstruktör. För dig som tänkt ta flygcertifikat och vill göra din första flyglektion med lärare.
30 minuter presentkort 2 sits 1300
30 minuter presentkort 4 sits 1800
60 minuter presentkort 2 sits 2100
60 minuter presentkort 4 sits 2600
1 extra baksits 300 Extra person kan medfölja i baksits. Kan endast köpas till för 4-sitsiga flygplan.
2 extra baksits 600 Två extra personer kan medfölja i baksits. Kan endast köpas till för 4-sitsiga flygplan.

Pris för valt presentkort

0 kr